Ολυμπιακός : «Τσεκάρει Ντεσπόντοφ»

Ολυμπιακός : «Τσεκάρει Ντεσπόντοφ»

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, ενόψει καλοκαιριού, έχει μπει ο Κίριλ Ντεσπόντοφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας που θεωρείται το ανερχόμενο αστέρι του βουλγαρικού πρωταθλήματος. Άνθρωποι της ομάδας θα τον δουν από κοντά στο ματς με τη Λέφσκι, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας.

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ενόψει του καλοκαιριού φαίνεται πως βρίσκεται το μεγάλο αστέρι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κίριλ Ντεσπόντοφ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από Βουλγαρία.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Meridian Match» έκανε γνωστό πως άνθρωπος του συλλόγου θα βρεθεί στις 18 Μαρτίου στη Σόφια για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Λέφσκι, προκειμένου να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει πολλές ομάδες από το εξωτερικό με τις φετινές του εμφανίσεις.

Ο Ντεσπόντοφ είχε απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, χωρίς όμως να προχωρήσει το deal που μπορεί να πάρει σάρκα και οστά για ένα χρηματικό ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, όπως αναφέρουν οι Βούλγαροι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ