Παναθηναϊκός : Από παρέλαση σε… παρέλαση!

Παναθηναϊκός : Από παρέλαση σε… παρέλαση!

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, κόντρα ίσως και στις προβλέψεις, ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Ένα γύρο μετά, στο Καρϊσκάκη πια, οι πράσινοι έχουν πολύ μικρή σχέση με την ομάδα της 28ης Οκτωβρίου.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός γίνεται και πάλι σε μήνα Εθνικής εορτής. Τώρα τον Μάρτιο, πλησιάζοντας την την 25η Μαρτίου. Τότε, ανήμερα, στις 28 Οκτωβρίου. Από παρέλαση σε παρέλαση, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ διαφορετικός.

Σημείο αναφοράς είναι βέβαια ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει στον πάγκο και πώς αλλιώς να γινόταν, παρά τα όσα συνηθίζουμε να λέμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τους προπονητές και τις παρελάσεις. Οι ποδοσφαιριστές, όμως;

Οι πράσινοι είχαν πάρει τότε το ματς έχοντας στην 11άδα τους:
Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολίνς, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Σιλά, Κουρμπέλης, Λουντ.
Αλλαγές: Μουνιέ, Καμπέσας, Κουτρουμπής.

Από τους 14, ψάχνεις να βρεις με το σταγονόμετρο παίκτες που τώρα θα πατήσουν το Καραϊσκάκη για το ντέρμπι αιωνίων. Βλαχοδήμος, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Λουντ, Μουνιέ. Έξι στους 14.

Έχουν αποχωρήσει οι εφτά: Χουλτ, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Σιλά, Καμπέσας, Κουτρουμπής. Ο Μολίνς, που τουλάχιστον θα έφερνε μια ισορροπία στο 50%, είναι τραυματίας.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς πόσο δύσκολο ήταν το έργο του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον Ιανουάριο και μετά. Και πόσο δύσκολο εξακολουθεί να είναι, σε μία σεζόν που το ομαδικό κίνητρο είναι ζητούμενο, από τη στιγμή που και επίσημα υπάρχει η παραδοχή ότι ευρωπαϊκή έξοδος δεν υπάρχει.

Έχει σε κάτι, λοιπόν, να στηρίζεται ο Παναθηναϊκός; Ναι. Στο ατομικό κίνητρο, που αφορά στους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι από κάτι τέτοια παιχνίδια μπορούν να κερδίσουν πολλά για τη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ