Αποκάλυψη: Πρόταση-έκπληξη για Κουντέ στον Ολυμπιακό!

Αποκάλυψη: Πρόταση-έκπληξη για Κουντέ στον Ολυμπιακό!

Ο Πιερ Κουντέ μπήκε στο κάδρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Η πρόταση και η ευκαιρία που προσφέρει η Μάιντς.

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν χαφ. Εναν χαφ με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Εναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και να συμπληρώσει τη σπουδαία μεσαία γραμμή που έχουν δημιουργήσει οι Ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια. Εναν χαφ, που υπό προϋποθέσεις, να καλύψει και το κενό που μπορεί να δημιουργήσει μια πιθανή αποχώρηση, όπως αυτή του Μάντι Καμαρά. Εναν χαφ στον τον… Πιερ Κουντέ.

Το όνομα του 25χρονου (26/07/1995) μέσου της Μάιντς είναι από εκείνα που στον Ολυμπιακού δεν ξεχνούν εύκολα. Βλέπετε, πριν από μία τριετία ο Ολυμπιακός είχε φτάσει μια ανάσα από την απόκτησή του. Οταν, παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης ακόμη, είχε συμφωνήσει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ως δανεικός, με οψιόν αγοράς. Μια μεταγραφή που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η γερμανική ομάδα, κυριολεκτικά την ύστατη ώρα έκανε πρόταση 7.5 εκατ. ευρώ και τον «έκλεψε».

Ο δυναμικός χαφ από το Καμερούν, αν και τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν βασικός στη Μάιντς, φέτος πέρασε δυσκολίες. Ενας τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε πίσω, με αποτέλεσμα να «γράψει» μόλις 11 συμμετοχές, ενώ συνολικά έχει 70 με τους Γερμανούς. Η πρόσληψη του Μπο Σβένσον στο διάστημα που ο ίδιος ήταν τραυματίας, τον έκανε να χάσει τη θέση του. Με την ένταση μεταξύ παίκτη και ομάδας να μην κρύβεται. Και με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Μάρτιν Σμιντ, να ανακοινώνει πως πλέον η μόνη λύση είναι η μεταγραφή.

Και εδώ μπαίνει ο Ολυμπιακός. Ξανά. Ο Κουντέ δεν έφυγε ποτέ από το κάδρο. Και τώρα μπήκε πάλι. Για τα καλά. Καθώς ο εκπρόσωπός του τον πρότεινε και ουσιαστικά άνοιξε τη συζήτηση για το μέλλον του. Και τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδος. Με τις εμπλεκόμενες πλευρές να μην κρύβουν ότι κάτω από τον καπνό που σηκώθηκε, φαίνεται πως υπάρχει και φωτιά.

Εάν, μάλιστα, τα οικονομικά δεδομένα είναι αυτά που ισχυρίζεται ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή και η προστριβή του Αφρικανού μέσου με τη Μάιντς είναι τόσο έντονη (που είναι ακόμη πιο έντονη, όπως φαίνεται), τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Σε μια περίπτωση που φαντάζει win win για όλους.

Καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει έναν παίκτη που θα υπερκαλύψει το πιθανό κενό του Καμαρά ή ακόμη κι αν μείνει ο Μάντι, θα δώσει έξτρα ποιότητα και δύναμη στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών. Ανεβάζοντας επίπεδο το σύνολο. Στον Πειραιά τα γνωρίζουν όλα αυτά. Και, αν μη τι άλλο, έχουν τη γνώση να ξεχωρίζουν τις ευκαιρίες. Για αυτόν τον λόγο κοιτάζουν πολύ σοβαρά τον Κουντέ. Μένει να φανεί εάν αυτή τη φορά θα προκύψει «γάμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ