Ανταγωνισμός για Καμαρά στη Νάπολι

Ανταγωνισμός για Καμαρά στη Νάπολι

Οι Ιταλοί ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά, αλλά τους προβληματίζει το γεγονός ότι τον Ιανουάριο θα πρέπει να λείψει για το Κόπα Αφρικα – Οι Παρτενοπέι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Ζαμπό Ανγκουίσα της Φούλαμ.

Το όνομα του Μαντί Καμαρά βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι, με την ιταλική ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αφρικανού χαφ. Το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον μέσο του Ολυμπιακού και τους Παρτενοπέι, με τα ρεπορτάζ να αναφέρον ότι η ομάδα της γειτονικής χώρας έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον σύλλογο του Πειραιά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Μαντί Καμαρά θα πρέπει να ταξιδέψει στην Αφρική, προκειμένου να λάβει μέρος στο Κόπα Αφρικα με την εθνική ομάδα της Γουϊνέας, έχει προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους της Νάπολι. Τους έχει κάνει να έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον 26χρονο χαφ των Πειραιωτών και να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ζαμπό Ανγκουίσα της Φούλαμ.

Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με τη βρετανική ομάδα μέχρι το 2023, αλλά δύσκολα θα παραμείνει στο Λονδίνο, μετά τον υποβιβασμό της Φούλαμ στην Championship. Πέρσι πραγματοποίησε 38 συμμετοχές με τους Κότατζερς, έχοντας 3 ασίστ. Πρόπερσι είχε δοθεί δανεικός στην Βιγιαρεάλ, ενώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ.

«Υπάρχουν επαφές ανάμεσα στη Νάπολι και τον Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά. Ο 24χρονος μέσος αρέσει στους ανθρώπους των Παρτενοπέι, αλλά προβληματίζονται από το γεγονός ότι τον Ιανουάριο θα πρέπει να επιστρέψει στην Αφρική, για να λάβει μέρος στο Κόπα Αφρικα με την Γουϊνέα. Γι’ αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι της Νάπολι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως είναι ο Αντρέ Ζαμπό Ανγκουίσα της Φούλαμ», ανέφερε μεταξύ άλλων ένα από τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Μαντί Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ