Λαμία Κ19 – Ολυμπιακός Κ19: 0-1

Λαμία Κ19 – Ολυμπιακός Κ19: 0-1

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 στη Λαμία, χάρη στο γκολ του Τσέλιου.

Με πρωταγωνιστή τον Τσέλιο, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης ομάδας της Λαμία με 1-0, για την 12η αγωνιστική της Superleague K19.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους, σκόραραν στο 40’ με τον Τσέλιο και έχασαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ. Οι παίκτες του Αντώνη Νικολίδη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 40’ άνοιξαν το σκορ.

Ο Καράκουτης έκανε την ασίστ και με το 8ο του τέρμα στη φετινή σεζόν, ο Τσέλιος έκανε το 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τον Ολυμπιακό να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στα καρέ της Λαμίας, αλλά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στους 31 βαθμούς, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Παπαδούδης, Κεραμίδας, Κίτσος, Νικόλης, Κατσογιάννης, Ντόι, Τσέλιος, Μαυρουδής, Σταμούλης, Κασέμι, Καράκουτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ