ΑΕΚ: Τελειώνει μέσα στην εβδομάδα του Τζαβέλλα, παίρνουν σειρά Εντσάμ και Αραούχο

ΑΕΚ: Τελειώνει μέσα στην εβδομάδα του Τζαβέλλα, παίρνουν σειρά Εντσάμ και Αραούχο

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινώσει η ΑΕΚ - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - με τους Εντσάμ και Αραούχο να παίρνουν σειρά.

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή που έρχεται για την ΑΕΚ όσον αφορά τα μεταγραφικά. Η Ένωση κινείται σε πολλά μέτωπα και αναμένεται πλέον να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η αρχή θα γίνει όπως φαίνεται με τον Γιώργο Τζαβέλλα ο οποίος σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του τις προσεχείς ημέρες. Οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν βρει με τον διεθνή αμυντικό και να είναι σε καλό δρόμο και με την Αλάνιασπορ ώστε να πληρώσουν ένα ποσό και να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Από κει και πέρα η ΑΕΚ θέλει μέσα στην εβδομάδα να τελειώσει και με την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση αλλά εκκρεμεί το επίσημο έγγραφο της Σέλτικ ώστε να μείνει και τυπικά ελεύθερος και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Στις 27 Ιουνίου η ΑΕΚ αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ήθελε να έχει τον Γάλλο μέσο στη διάθεσή του από την πρώτη μέρα. Ο παίκτης πιέζει από την πλευρά του τη Σέλτικ ώστε να τον αφήσει πριν τις 30 Ιουνίου και να κερδίσει χρόνο και δεν αποκλείεται τελικά να τα καταφέρει και να υπάρξουν και εδώ οριστικές εξελίξεις άμεσα.

Τέλος, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ να είναι σε διαρκείς επαφές με τη Λας Πάλμας ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται σαφώς για την πιο δύσκολη περίπτωση από τις τρεις λόγω του προέδρου της ισπανικής ομάδας που αρέσκεται σε παιχνίδια τακτικής αλλά στην Ένωση δεν έχουν σκοπό να περιμένουν για πολύ ακόμη και θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για να βρεθεί λύση κι ο Αργεντινός να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ