Ολυμπιακός: Παραμένει στο «κάδρο» ο Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Παραμένει στο «κάδρο» ο Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός φέρεται να επιμένει για την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου για τη θέση του εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και αναμένεται στο προσεχές διάστημα να προχωρήσει σε τουλάχιστον 2-3 κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο για τα πρώτα παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει πολύ την υπόθεση του Πιερ Κουντέ, όπως διαβάσατε από to10.gr, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει ανοιχτό το ζήτημα του εξτρέμ, με τον Χένρι Ονιεκούρου να είναι ένας από τους παίκτες που είναι ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός της Μονακό που τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι ως δανεικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει στοιχεία που αρέσουν στον Πορτογάλο και ο Ολυμπιακός παλεύει να τον κάνει δικό του παρά τις απαιτήσεις των Μονεγάσκων, αλλά και το ενδιαφέρον για εκείνον τόσο από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και από τη «τσιμ μπομ».

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Μαρτίνς επιμένει για την απόκτηση του Ονιεκούρου, καθώς θεωρεί ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω στα άκρα της επίθεσης για τους Πειραιώτες τη νέα σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος εξτρέμ κοστολογείται στα 4,5 εκατ. ευρώ από τη Μονακό, ενώ τη χρονιά που πέρασε στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατασαράι είχε 19 συμμετοχές και 5 γκολ με 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ