Παρουσία Σαββίδη η τελευταία προπόνηση, εκτός αποστολής ο Μουλέν

Παρουσία Σαββίδη η τελευταία προπόνηση, εκτός αποστολής ο Μουλέν

Με μία απουσία-έκπληξη θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα για την 24η αγωνιστική της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ παίζει «τελικό» με τον Αστέρα στην Τρίπολη (03/03, 15:00) και αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι στον Δικέφαλο. Και το αντιλήφθηκαν ακόμη πιο έντονα μετά την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην τελευταία προπόνηση πριν το σημαντικό παιχνίδι, που διεξήχθη στην Τούμπα. Παρουσία με ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήθελε να στείλει σαφές μήνυμα σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ δεν γίνεται να γυρίσει χωρίς τη νίκη από την Τρίπολη.

Οπως διαβάσατε από to10.gr, o Λουτσέσκου ήδη μίλησε στους παίκτες του για τη σημασία του ματς. Mετά το τέλος της προπόνησης, λοιπόν, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της αναμέτρησης με τους Αρκάδες. Επιμένοντας να μην συμπεριλαμβάνει σε αυτή κανέναν εκ των Μουλέν και Μιχόγεβιτς, των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου.

Ο 28χρονος Γάλλος μέσος έχει μόλις μία συμμετοχή (13 λεπτά με τη Λαμία) στο πρωτάθλημα, και άλλα 16 στο Κύπελλο (με τον Ατρόμητο), την ώρα που ο Βόσνιος δεν έχει δει ποτέ το όνομά του ούτε. Από εκεί και πέρα, εκτός είναι και ο τραυματίας Ελ Καντουρί, αλλά και ο Γλύκος, με τον Λουτσέσκου να επιμένει στο δίδυμο των Πασχαλάκη και Ρέι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της προπόνησης, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του έριξαν το βάρος στην τακτική και κυρίως στο κομμάτι της ανάπτυξης. Παράλληλα, το πρόγραμμα είχε κι εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Αναφορικά με τον μοναδικό τραυματία, Ομάρ Ελ Καντουρί, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής επιβάρυνσης, όπως και τεστ ετοιμότητας και σταδιακά αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Λουτσέσκου για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ρέι, Αζεβέδο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Κάμπος, Μακ, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ