Στέλνουν τον Βούκιτς στον ΠΑΟΚ – Τι είπε ο πρόεδρος της Ζλάτιμπορ

Στέλνουν τον Βούκιτς στον ΠΑΟΚ – Τι είπε ο πρόεδρος της Ζλάτιμπορ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ασχολείται με την περίπτωση του Στέφαν Βούκιτς της Ζλάτιμπορ, με τον πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει πως θα βρεθεί για δύο μέρες στην Ελλάδα για δουλειές.

Ένα ακόμα όνομα παίκτη που φέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ προκύπτει από τα σερβικά ΜΜΕ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα ο Δικέφαλος του βορρά κοιτάζει τον Στέφαν Βούκιτς.

Ο Βούκιτς δεν έχει βγει από τα σερβικά σύνορα για να αγωνιστεί, φέτος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη Ζλάτιμπορ, όπου είχε 9 τέρματα σε 30 εμφανίσεις και το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου. Παράλληλα, οι Σέρβοι τονίζουν ότι ο πρόεδρος της Ζλάτιμπορ, Βέλικο Ραντούλοβιτς βρισκόταν στην Ελλάδα για δυο μέρες προκειμένου να συζητήσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της republika.rs αναφέρει τα εξής: «Τα πολύ καλά παιχνίδια του Στέφαν Βούκιτς προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των καλύτερων σερβικών συλλόγων αυτόν. Ωστόσο, όπως ανακαλύπτουμε ο Βούκιτς θα μπορούσε να ηγηθεί της επίθεσης του διάσημου ελληνικού συλλόγου ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος ότι θέλει τον Σέρβο επιθετικό. Δεν θέλουν να σχολιάσουν από πλευράς Ζλάτιμπορ αλλά είναι μια πραγματικότητα ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Βέλικο Ραντούλοβιτς βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για δυο μέρες, για να συζητήσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος Βούκιτς τράβηξε τα βλέμματα κι άλλων ομάδων της χώρας, όπως της Βοϊβοντίνα και της Ραντνίτσκι Νις, καθώς και της Αλ Τζάρα από το Κουβέιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ