ΑΕΚ: Επίσκεψη στήριξης από την Original στο ξενοδοχείο (pic)

ΑΕΚ: Επίσκεψη στήριξης από την Original στο ξενοδοχείο (pic)

Το μήνυμα των περίπου 100 οπαδών που μίλησαν με παίκτες και προπονητή

Στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ βρέθηκαν νωρίτερα περίπου 100 οπαδοί της ομάδας, που μετέφεραν μήνυμα στήριξης σε παίκτες και Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενόψει της σεζόν που ξεκινά! Ήταν μέλη της Original, κυρίως του Βόλου αλλά όχι μόνο.

Όλη η ομάδα βγήκε έξω και άκουσε τους οπαδούς. Το μήνυμα που τους μεταφέρθηκε ήταν ότι «ήρθαμε εδώ για να σας δείξουμε τη στήριξή μας. Πέρσι η χρονιά ήταν πολύ κακή αλλά το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας».

Από την πλευρά της ΑΕΚ μίλησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους οπαδούς για την στήριξή τους προς την ομάδα, καθώς και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι είναι σημαντικό η ομάδα θα αφήσει πίσω της όσα έγιναν πέρσι, να έχει θετική ενέργεια και με τη στήριξη του κόσμου να παλέψει για τους στόχους της. Μάλιστα, εξέφρασε την πίστη του ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο.

Οι οπαδοί αποχώρησαν με συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ, με αρκετούς παίκτες της Ένωσης να απαθανατίζουν μάλιστα τις σκηνές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ