Σαν τρελός ο Κουντέ για τον Ολυμπιακό: «Τελειώστε τη μεταγραφή»

Σαν τρελός ο Κουντέ για τον Ολυμπιακό: «Τελειώστε τη μεταγραφή»

Η πρώτη του κουβέντα με τους Ερυθρόλευκους άλλαξε και την «ταχύτητα» των εξελίξεων.

Στα 26 του (τα κλείνει τον επόμενο μήνα) και με βιογραφικό επιπέδου Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπουντεσλίγκα, ο Πιέρ Κουντέ στην πραγματικότητα δεν είναι ποδοσφαιριστής επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Ούτε καν για τον Ολυμπιακό που δεδομένα έχει σχηματίσει ένα δικό του διαφορετικό πεδίο στην αγορά.

Το ήξεραν καλά οι Ερυθρόλευκοι αυτό, από τον προηγούμενο μήνα όταν αποφάσισαν να τοποθετήσουν τον Καμερουνέζο box to box στην κορυφή της λίστας τους για την μεταγραφή κεντρικού χαφ. Γνώριζαν ότι ο συντελεστής δυσκολίας του εγχειρήματος είναι υψηλός. Όχι τόσο γιατί η Μάιντζ πολύ λογικά θα προέβαλε οικονομικές απαιτήσεις για έναν ποδοσφαιριστή που απέκτησε αντί 7.5 εκατ ευρώ το καλοκαίρι του ΄18, όσο γιατί δεδομένα θα εμφανίζονταν πολλοί και διάφοροι υποψήφιες μνηστήρες για την υπογραφή του.

Εξ ου και κράτησαν την υπόθεση του κάτω από το ραντάρ. Σε χαμηλούς τόνους. Ένα θέμα που τρέχει εδώ και εβδομάδες. Πολύ πριν έρθει στην επιφάνεια της δημοσιότητας.

Πως λοιπόν μοιάζει ξαφνικά αυτή η τόσο δύσκολη υπόθεση να έχει μπει στην ευθεία της; Από μια λεπτομέρεια που αν μη τι άλλο χρήζει αναφοράς. Την ίδια τη διάθεση του ποδοσφαιριστή. Γιατί και στις μεταγραφές όπως και στο τανγκό πάντα χρειάζονται δύο!

Όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός μιλούσε με τον ατζέντη. Μόλις ήρθε η ώρα να μιλήσει με τον ίδιο τον Κουντέ; Άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής έναν άνθρωπο που πραγματικά θέλει να φορέσει τα Ερυθρόλευκα. «Τελειώστε τη μεταγραφή» ήταν σε ελεύθερη μετάφραση το μήνυμα του.

Ούτε να σκεφτεί, ούτε να κερδίσει χρόνο. Ούτε έχοντας κατά νου να πατήσει στο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για να «αβγατίσει» την κουβέντα γύρω του. Η δική του στάση έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, ώστε ο Ολυμπιακός να εντείνει την προσπάθεια του τις τελευταίες ημέρες. Και όντως να βρίσκεται κοντά σε μια ακόμη μεταγραφή από εκείνες που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Είναι αρκετά πλέον τα χρόνια που οι Ερυθρόλευκοι δεν πάνε με… το ρεύμα της αγοράς, αλλά με τις ανάγκες τους. Με την αξιολόγηση που κάνουν οι ίδιοι. Ότι ακριβώς έγινε πριν λίγο καιρό με τον Τικίνιο Σοάρες. Έναν από τους καλύτερους free agent της αγοράς.

Φυσικά δεν πρόκειται για μια υπόθεση που έχει τελειώσει. Και γενικώς στις μεταγραφές ισχύει το περίφημο «ποτέ μην λες ποτέ». Εξελίσσεται όμως καλά. Πολύ καλά. Σε τέτοιο βαθμό που αναμένεται ίσως και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά να δούμε τον Καμερουνέζο στα μέρη μας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ