Ανοίγει ο δρόμος για Ντεϊόλα στον ΠΑΟΚ

Ανοίγει ο δρόμος για Ντεϊόλα στον ΠΑΟΚ

Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα αποτελεί πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ για τον χώρο του κέντρου και φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για τον Δικέφαλο του βορρά, καθώς η Κάλιαρι είναι έτοιμη να πάρει ποδοσφαιριστή στη θέση του 25χρονου.

Η Κάλιαρι κινείται για την απόκτηση ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή γεγονός που φέρνει όλο και πιο κοντά τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα στον ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ραζβάν Λουτσέσκου και φαίνεται πως η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για να γίνει κάτοικος Τούμπας στο επόμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Σαρδηνίας κινείται έντονα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, Ερνάνι από την ομάδα της Πάρμα που πρόσφατα υποβιβάστηκε στη Serie B. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας, Έμπολι και Κάλιαρι «μάχονται» για την απόκτηση του Ερνάνι με τη δεύτερη να είναι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στο να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή.

Η Κάλιαρι αν αποκτήσει και τον Ερνάνι θα πρέπει να ξεφορτωθεί κάποιον από τον χώρο του κέντρου, διότι θα μαζευτούν πολλοί παίκτες και ο 25χρονος που απασχολεί τον ΠΑΟΚ είναι ο πιθανότερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντεϊόλα που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, έχει απαντήσει αρνητικά στη πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσαν οι άνθρωποι του Ιταλικού συλλόγου γεγονός που τους οδηγεί στην άμεση αντικατάσταση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ