Ο μάνατζερ του Μανγκαλά και η συνάντηση με τον ΠΑΟΚ

Ο μάνατζερ του Μανγκαλά και η συνάντηση με τον ΠΑΟΚ

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά «παίζει» στο ρεπορτάζ τόσο των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, αλλά εσχάτως και του ΠΑΟΚ, με τους Τούρκους να τονίζουν ότι ο ατζέντης του θα έχει συνάντηση με τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά αποτελεί παρελθόν από την Βαλένθια και σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Ελλάδα. Ήδη το φετινό καλοκαίρι έχει ακουστεί για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ στη γειτονική χώρα βάζουν στο «κόλπο» της απόκτησης του και τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το σενάριο για να πάει στον Δικέφαλο του βορρά, το πάνε και ένα βήμα παραπέρα, αφού θεωρούν στην Τουρκία ότι υπάρχει συνάντηση ανάμεσα στον παίκτη και τους Κυπελλούχους Ελλάδος για να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση Τούρκου δημοσιογράφου στο Twitter, ο εκπρόσωπος του Γάλλου στόπερ αναμένεται στην χώρα μας για να συζητήσει και με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Μανγκαλά έμεινε ελεύθερος από την Βαλένθια και ο μάνατζερ του ταξιδεύει στην Ελλάδα καθώς ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πελάτη του. Ο μάνατζερ του Μανγκαλά αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ», αναφέρει συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ