Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Αν το ματς έγινε για αυτό το λόγο, για να δούμε την γκολάρα του Σκόνδρα με το τακουνάκι, χαλάλι. Διότι κάτι άλλο δεν άξιζε από αυτό το Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1.

Οι Φαίακες προηγήθηκαν, με γκολ του Παμλίδη που είχε και δόση τύχης. Χωρίς να κάνουν κάποια ματσάρα, χωρίς στην ουσία να το έχουν ζητήσει μέχρι τότε. Αλλά στο 34′ ο Σκόνδρας με μια έμπνευση που θα σημαδέψει τη χρονιά, έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με τακουνάκι.

Από εκεί και πέρα; Τίποτα στην ουσία. Φάουλ, σκληρό παιχνίδι, επιθυμία νίκης κυρίως από τους παίκτες της Κέρκυρας, που ένιωθες ότι παίζουν τη ζωή τους, αλλά ελάχιστες φάσεις. Καλύτερες, μία σέντρα σουτ του Ζορμπά στο 62′, που βρήκε το δοκάρι. Και ως απάντηση το χαμένο τετ α τετ του Νικολιά, αλλαγή του Πετράκη, που στο 80′ αστόχησε τη στιγμή που ο Κόντε τού ζητούσε την μπάλα δίπλα του.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, κανένας από τους δύο δεν κέρδισε, η Κέρκυρα στο δρόμο της σωτηρίας, ο ΠΑΣ στο δρόμο της 5άδας, αλλά είναι πια γνωστό αυτό που λένε: Ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις, κοίταξε να μην το χάσεις. Ισχύει και για τους δύο…

Το κλειδί: Η ισοφάριση με το απίθανο γκολ του Σκόνδρα. Αν η Κέρκυρα είχε το χρόνο να διαχειριστεί το προβάδισμα για περισσότερο από 13 λεπτά, ίσως να είχε κάνει διαφορετικά πράγματα. Αλλά έφαγε… την τακουνιά.

Το 10άρι: Σε ματς που κανένας δεν έχει κάνει φοβερή απόδοση, επιλέγεις εκείνον που έχει κάνει τη φοβερή ενέργεια. Ο Σκόνδρας, ο κεντρικός αμυντικός Σκόνδρας που επέστρεψε στην 11άδα, έβαλε ένα απίθανο γκολ με τακουνάκι.

Στον πάγκο: Ο Μάρτιν Ρόλε. Πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του, παρά το γεγονός μάλιστα ότι είχε την ευκαιρία να έρθει σε πολλές επαφές με την μπάλα.

Γιατί κόουτς: Η Κέρκυρα, όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν να προσπαθεί περισσότερο από τον αντίπαλο για τη νίκη. Ο Γιάννης Πετράκης, όμως, αντί να βάζει αμυντικούς για να διασφαλίσει την ισοπαλία, έβαζε μεσοεπιθετικούς για να δώσει φρεσκάδα στην ανάπτυξη. Με έναν από αυτούς, τον Νικολιά, έχασε την ευκαιρία της νίκης.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1
Γήπεδο: Κέρκυρας
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου
Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Σπυρίδων Βασιλόπουλος
Τέταρτος: Δημήτριος Καραντώνης
Γκολ: 21′ Παμλίδης / 34′ Σκόνδρας
Κίτρινες: Κρητικός, Λέκοβιτς / Αποστολόπουλος, Καρανίκας
Κόκκινες:

Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Γιανακόπουλος, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Κρητικός, Μπαλάφας (81′ Αρτυματάς), Σιόντης, Ζορμπάς (66′ Μυτίδης), Ρόλε (90’+2′ Μενσά), Παμλίδης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Μανθάτης (74′ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (82′ Γιάκος), Μπετρά (71′ Χέλκβιστ), Κόντε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ