«Ο Εντσάμ πάει στην ΑΕΚ πριν τις 30 Ιουνίου»

«Ο Εντσάμ πάει στην ΑΕΚ πριν τις 30 Ιουνίου»

Ο Ολιβιέ Εντσάμ τα έχει βρει σε όλα προφορικά με την ΑΕΚ και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία όσον αφορά την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο Γάλλος μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος μέσα στις επόμενες μέρες και σύμφωνα με όσα αναφέρουν και ΜΜΕ στο Νησί, αλλά και στην Ενωση, επικρατεί αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» πριν από την 1η Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, στη Σκωτία επιμένουν ότι όλα έχουν τελειώσει σχετικά με τη μετακίνηση του Εντσάμ στην ΑΕΚ και το μόνο που μένει είναι να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από τη Σέλτικ, κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει πριν από τις 30 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εντσάμ που είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της Ένωσης και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τη μεσαία γραμμή, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση για συμβόλαιο 4 ετών, με τις αποδοχές του να κυμαίνονται λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ