Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωση κατά του Ατρομήτου για τη μεταγραφή του Μπεντινέλι

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωση κατά του Ατρομήτου για τη μεταγραφή του Μπεντινέλι

Ανακοίνωση κατά του Ατρομήτου εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης, με αφορμή την μεταγραφή του Μπεντινέλι στους Περιστεριώτες,

Ανακοίνωση κατά του Ατρομήτου εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης, με αφορμή την μεταγραφή του Τόμας Μπεντινέλι στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία έγινε με «τακτικές που δεν έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο», σύμφωνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερωθήκαμε σήμερα από την ΠΑΕ Ατρόμητος με «ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ» ότι θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή THOMAS JAGUARIBE BEDINELLI, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της ομάδας μας. Το ακριβές περιεχόμενο έχει ως εξής:

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923» και με τον διακριτικό τίτλο «ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ», που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, οδός Παπαρηγοπούλου αρ. 94-96, και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ
Την ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», που εδρεύει στην Αθήνα, και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ
1. Τον Αστικό Συνεταιρισμό με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, Λ. Μεσογείων αριθμ. 174, και εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών» (Π.Σ.Α.Π.) που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Πατησίων αρ. 128 και εκπροσωπείται νόμιμα και
3. Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο), που εδρεύει στην Αθήνα, στο Πάρκο Γουδί και εκπροσωπείται νόμιμα.

Με την παρούσα σας γνωρίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, κατά τα οριζόμενα στο α. 15 παρ. 3) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της Ε.Π.Ο θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή THOMAS JAGUARIBE BEDINELLI (Ημ. Γεν. 24-02-1993) ,ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας σας προς το σκοπό σύναψης συμβολαίου επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Προφανώς η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών υποστηρίζει ότι ξεκίνησε το πρωί τις διαπραγματεύσεις με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή THOMAS JAGUARIBE BEDINELLI, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε το βράδυ.

Διαπραγματεύσεις με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή THOMAS JAGUARIBE BEDINELLI, ο οποίος έχει ενημερώσει εδώ και κάποιες εβδομάδες τους πρώην πλέον συμπαίκτες του αλλά και παράγοντα του Απόλλωνα ότι συζητά με την ομάδα του Περιστερίου.

Προφανώς και δεν είναι στις προθέσεις μας να καταγγείλουμε αυτή την τακτική της ομάδας του Περιστερίου, προκειμένου να τιμωρηθεί με πρόστιμο όπως ορίζει ο κανονισμός αν και εφόσον ισχύουν όσα ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής THOMAS JAGUARIBE BEDINELLI έχει πει στους πρώην συμπαίκτες και σε παράγοντας της ομάδας μας. Το αναφέρουμε απλά διότι θεωρούμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη από τέτοιες τακτικές. Έχει ανάγκη από τακτικές με τις οποίες θα προχωρήσει μπροστά και δεν θα κάνει βήματα προς τα πίσω.

Όσον αφορά τον επαγγελματία ποδοσφαιριστής THOMAS JAGUARIBE BEDINELLI του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του καθώς κατανοούμε απόλυτα ότι με τη συγκεκριμένη μετακίνηση εκπληρώνεται γι’ αυτόν ένα «όνειρο ζωής». Τόσο σημαντικό όνειρο που μέσα σε μια ημέρα -και μάλιστα από τη Βραζιλία στην οποία βρίσκεται- γνώρισε όλους αυτούς που ευχαρίστησε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ