«Φουλάρει για Φορτούνη και Ονιεκούρου η Γαλατασαράι»

«Φουλάρει για Φορτούνη και Ονιεκούρου η Γαλατασαράι»

Η Γαλατασαράι έβγαλε νέο πρόεδρο τον Μπουράκ Ελμάς και πλέον βάζει μπροστά για μεταγραφές με τους Κώστα Φορτούνη και Χένρι Ονιεκούρου, που απασχολεί τον Ολυμπιακό να είναι στην κορυφή της λίστας της.

Η Γαλατασαράι μετά από μια περίοδο αναμονής, προκειμένου να αναδειχτεί νέος πρόεδρος μπαίνει γερά στο μεταγραφικό «κόλπο» ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μπουράκ Ελμάς ανέλαβε την προεδρία της «τσιμ μπομ» και είναι αποφασισμένος να την επαναφέρει στην κορυφή από την επόμενη κιόλας χρονιά, κάνοντας μεταγραφές που θα «ταράξουν» τα νερά στο τουρκικό ποδόσφαιρο.

Ο νέος πρόεδρος της Γαλατά έκανε ήδη την πρώτη του κίνηση, αφού κράτησε στον πάγκο τον έμπειρο Φατίχ Τερίμ, ενώ από εκεί και πέρα στοχεύει σε τουλάχιστον 3-4 πολύ δυνατές μεταγραφές. Τα πρώτα ονόματα ήδη έχουν ακουστεί στο ρεπορτάζ των Τούρκων και οι δυο που βρίσκονται στην κορυφή της λίστα της Γαλατασαράι απασχολούν άμεσα και τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη και τον Χένρι Ονιεκούρου, με τους Τούρκους να γράφουν ότι και οι δυο είναι πρώτοι στόχοι της Γαλατασαράι και ανάμεσα στα 4-5 ονόματα που θα κάνει κίνηση για να τους αποκτήσει. Ξεκινώντας με την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει εξαιρετική άποψη και πιστεύει ότι θα κάνει τη διαφορά εφόσον αποκτηθεί, όμως γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και «αλμυρή» περίπτωση, αφού ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» να τον πουλήσει και κυρίως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 7-8 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη σχετικά με την υπόθεση του Ονιεκούρου, στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο παίκτης απασχολεί και τον Ολυμπιακό αλλά και τη Φενέρμπαχτσε, όμως θεωρούν ότι η Γαλατασαράι έχει το πλεονέκτημα μεταξύ των τριών πολύ απλά γιατί ο ίδιος ο παίκτης έπαιξε εκεί την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τη Μονακό και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση η Μονακό έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, αφού δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον 24χρονο Νιγηριανό εξτρέμ για λιγότερα από 4,5 εκατ. ευρώ. Εκτός αυτού οι Μονεγάσκοι δεν συζητάνε καν νέο δανεισμό, διότι θέλουν να τον ξεφορτωθούν, με τη Γαλατασαράι όμως να είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσει και τις δυο περιπτώσεις μέχρι τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κρούση ούτε στον Ολυμπιακό για τον Φορτούνη, ούτε στη Μονακό για τον Ονιεκούρου. Με τη λογική όμως ότι θα γίνει αύξηση στο μπάτζετ και πως ο Ελμάς θέλει να βάλει τουλάχιστον 25-30 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, προκειμένου η Γαλατασαράι να μπει στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσει το πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει άμεσα επαφές και με τις δυο ομάδες για τους δυο ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ