Κανένα θέμα Βράνιες για την ΑΕΚ!

Κανένα θέμα Βράνιες για την ΑΕΚ!

Κατηγορηματική διάψευση της Ένωσης για την υπόθεση του Βόσνιου αμυντικού.

Τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να εξετάζει θέμα επιστροφής του Ογκνιέν Βράνιες στην ομάδα, έβαλε πριν λίγο η ΑΕΚ! Η Ένωση με τοποθέτησή της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα απόκτησης του Βόσνιου αμυντικού, με την όλη υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο τα τελευταία 24ωρα να μην έχει την παραμικρή βάση!

Οι Κιτρινόμαυροι πήραν θέση για τα δημοσιεύματα και τα σενάρια που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα και μάλιστα «φούντωσαν» τα τελευταία 24ωρα, τονίζοντας πως για την Ένωση δεν υφίσταται κανένα θέμα Βράνιες. Αυτό που σημειωνόταν μάλιστα ήταν πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή με τον έμπειρο αμυντικό, κόντρα σε όσα ανέφεραν συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ακόμα και σήμερα.

Έτσι, το ζήτημα επιστροφής του Βόσνιου στόπερ στον Δικέφαλο δείχνει να… τελειώνει, με την ΑΕΚ να προχωρά στις μεταγραφικές υποθέσεις που όντως την απασχολούν. Με πρώτες, εκείνες του Γιώργου Τζαβέλλα και του Ολιβιέ Εντσάμ, δύο ποδοσφαιριστών που βρίσκονται μια ανάσα από το να φορέσουν τη φανέλα της από τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ