«Ανέβηκε επίπεδο στην Ελλάδα ο Σφιντέρσκι»

«Ανέβηκε επίπεδο στην Ελλάδα ο Σφιντέρσκι»

Οι Πολωνοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, επισημαίνοντας πως ανέβηκε επίπεδο στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ξεχώρισε στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ισπανία, παίζοντας στο πελυρό του σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Φυσικά. η εμφάνιση του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Πολωνούς, οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 24χρονο άσο, επισημαίνοντας ότι ανέβασε επίπεδο στο παιχνίδι του από όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

«Ο Σφιντέρσκι έκανε το ντεμπούτο του στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γιαγκελόνια, όχι πολύ μεγαλύτερος από τον Κοζλόφσκι, μιας κι εκείνη την εποχή ήταν στα 17 του. Ήταν βασικός στέλεχος της ομάδας νέων όπου πετύχαινε αρκετά γκολ…

Στο παιχνίδι «Football Manager» ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πολωνίας που έφευγαν αμέσως για τους συλλόγους της δύσης. Στη πραγματικότητα τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα…

Ήταν συχνά αναπληρωματικός και έμπαινε στα παιχνίδια στο τέλος για να ξεκουράσει τους βασικούς επιθετικούς ενώ σε 4.5 σεζόν δεν ξεπέρασε σε καμία το φράγμα των πέντε γκολ. Με το μεγάλο του ταλέντο κατάφερε να γίνει ένας από τους καλούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, όμως οι οπαδοί της Γιαγκελόνια ήταν απογοητευμένοι από την κακή πορεία της ομάδας του.

Όπως αρκετοί παίκτες που εντάσσονται στην ομάδα σε νεαρή ηλικία, δέχθηκε την κριτική των οπαδών που παρακολουθούσαν στενά την κάθε του κίνηση, για τον τρόπο ζωής του και έψαχναν να τον βρουν σε πάρτι! Αν μιλήσουμε με ανθρώπους που γνωρίζουν τον Κάρολ καλά, θα μας πουν ότι ποτέ δεν είχε θέματα με τον επαγγελματισμό του, απλά οι οπαδοί έψαχναν λόγους για να δικαιολογήσουν την αποτυχία της ομάδας.

Αφού έφυγε για την Ελλάδα γρήγορα ανέβασε επίπεδο στο παιχνίδι του, αν και αγνοήθηκε επιδεικτικά από τον πρώην προπονητή της Εθνικής, Τζέρζι Μπρζεσεκ, ευτυχώς ο Πάουλο Σόουζα διέκρινε τις ικανότητες του Σφιντέρσκι, ο οποίος στη συνέχεια έγινε ένας πιστός στρατιώτης του», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ