Κόβει την μπάλα στα 31 του κορυφαίος πρώην παίκτης της ΑΕΚ (vid)

Κόβει την μπάλα στα 31 του κορυφαίος πρώην παίκτης της ΑΕΚ (vid)

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και μάλιστα είχε υποστεί ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα. Τον Μάρτιο αναγκάστηκε να περάσει για μια ακόμα φορά την πόρτα του χειρουργείου, καθώς είχε νέες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Την δύσκολη απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του, παρότι είναι μόλις 31 ετών, έλαβε πρώην άσος της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Σουηδία.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ στη χώρα της Σκανδιναβίας αναφέρουν ότι ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ενωση από το 2015 έως το 2018, αποφάσισε να ολοκληρώσει πρόωρα την καριέρα του, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στα γόνατα.

Ο Σουηδός μέσος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και μάλιστα είχε υποστεί ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα. Τον περασμένο Μάρτιο αναγκάστηκε να περάσει για μια ακόμα φορά την πόρτα του χειρουργείου, καθώς είχε νέες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο 31χρονος, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά το Euro.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τον Γιάκπομπ Γιόχανσον, ο οποίος βλέποντας την αποθεραπεία του να μην πηγαίνει καλά, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να βάλεις στην καριέρα του, παρότι είναι μόλις 31 ετών. Με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Γιόχανσον αγωνίστηκε συνολικά σε 127 παιχνίδια, έχοντας 10 γκολ και 8 ασίστ σε 10.176 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τα γκολ που είχε βάλει με την Ενωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ