Πρόεδρος Κάλιαρι: «Απορρίψαμε πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ντεϊόλα»

Πρόεδρος Κάλιαρι: «Απορρίψαμε πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ντεϊόλα»

Ο πρόεδρος της Κάλιαρι αποκάλυψε ότι η ιταλική ομάδα απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ντεϊόλα, ενώ διέψευσε ότι ο Δικέφαλος έχει κάνει κρούση για τον Ολίβα.

Στους Κριστιάν Ολίβα και Αλεσάντρο Ντεϊόλα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάζο Τζουλίνι.

Ο ισχυρός άνδρας ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους δύο ποδοσφαιριστές, με τον παράγοντα της ιταλικής ομάδας να διαψεύδει τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει κάνει κρούση για τον Ολίβα, ενώ αποκάλυψε ότι η Κάλιαρι απέρριψε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ που έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Ντεϊόλα.

Ο Τζουλίνι τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αγοράσει τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα, αλλά τα δύο εκατ. ευρώ που πρόσφερε ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας θεωρήθηκαν πολύ λίγα από τη διοίκηση της Κάλιαρι και μοιραία η «ασπρόμαυρη» πρόταση απορρίφθηκε.

Οσον αφορά στον Κριστιάν Ολίβα, ο ισχυρός άνδρας της Κάλιαρι διέψευσε τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, που ήθελαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ουρουγουανού χαφ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αμφότεροι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, με το συμβόλαιο του Αλεσάντρο Ντεϊόλα να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2022), ενώ το αντίστοιχο του Κριστιάν Ολίβα είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο Ολίβα το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Βαλένθια και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ο Ντεϊόλα έπαιξε ως δανεικός στην Σπέτσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ