«Συνάντηση Μαρινάκη-Μέντες για Σα και Σεμέδο» (pic)

«Συνάντηση Μαρινάκη-Μέντες για Σα και Σεμέδο» (pic)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Ζόρζε Μέντες και συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο πώλησης των Σα και Σεμέδο.

Συνάντηση με τον μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, είχε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό δίκτυο ΤVI 24 ανέφερε ότι ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών συναντήθηκε στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου με τον γνωστό ατζέντη Ζόρζε Μέντες και μεταξύ άλλων συζήτησαν το ενδεχόμενο πώλησης των Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται η Γουλβς, ενώ για τον διεθνή σέντερ μπακ έχει δείξει ενδιαφέρον η Πόρτο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αγγλία, τα οποία ανέφεραν ότι η Γουλβς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζοσέ Σα. Ο Ιβηρας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αποτελεί τον εκλεκτό της βρετανικής ομάδας για να αντικαταστήσει τον Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος μετακομίζει στην Ιταλία για τη Ρόμα.

Οσον αφορά στον Ρούμπεν Σεμέδο, ο Πορτογάλος σέντερ μπακ «πολιορκείται» από αρκετές ομάδες της Ευρώπης, με την Πόρτο να καλοβλέπει την περίπτωσή του. Εκτός από τους Δράκους, στο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα, που ήθελαν τις Ρόμα και Γουλβς να έχουν επίσης στις λίστες τους το όνομά του «ερυθρόλευκου» κεντρικού αμυντικού.

Ο Σεμέδο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2023, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε συνολικά 44 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ σε 3.628 λεπτά. Μέχρι το καλοκαίρι του 2023 είναι και το συμβόλαιο του Ζοσέ Σα, ο οποίος πέρσι έπαιξε επίσης σε 44 ματς, κρατώντας 19 φορές ανέπαφη την εστία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ