«Ο Ολυμπιακός έτοιμος να αγοράσει τον Εμπερέουρ», μέσω Ραϊόλα! (pic+vid)

«Ο Ολυμπιακός έτοιμος να αγοράσει τον Εμπερέουρ», μέσω Ραϊόλα! (pic+vid)

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Βερόνα, Αλεν Εμπερέουρ.

Ο Ολυμπιακός δεν αναζητά κεντρικό αμυντικό αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κινηθούν στην αγορά, εάν προκύψει ανάγκη, είτε από την πολύ πιθανή πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο, είτε από κάποια άλλη μεταγραφική «καραμπόλα».

Με τους Ιταλούς να βάζουν στο τραπέζι των Ερυθρόλευκων έναν ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Ιταλία, αλλά την τελευταία διετία παίζει στη Βραζιλία. Και συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα.

Ο λόγος για τον 27χρονο (10/03/1994) στόπερ Αλάν Περέιρα Εμπερέουρ, ο οποίος σύμφωνα με το tuttomercatoweb, βρίσκεται στο στόχαστρο των Ερυθρόλευκων για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς τους.

Οπως αναφέρεται, ο Εμπερέουρ ολοκληρώνει τον διετή δανεισμό του στην Παλμέιρας και επιστρέφει στη Βερόνα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Η ιταλική ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει και ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα, τον έχει θέσει στα υπόψη δύο ομάδων.

Η μία αναφέρεται ότι είναι η Τορίνο και η δεύτερη ο Ολυμπιακός. Για τον οποίο σημειώνεται πως «η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο Ολυμπιακός, ένας σύλλογος έτοιμος να αγοράσει τα δικαιώματα του Εμπερέουρ»!

Ο Εμπερέουρ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή καριέρα του από 14 ετών στη Φιορεντίνα, με τη φανέλα της οποίας δεν έπαιξε ποτέ σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Είχε συμμετοχές σε Ισκια, Λιβόρνο, Σαλερνιτάνα, Φότζια, Μπάρι και από το 2018 ανήκει στην Ελλάς Βερόνα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Μίνο Ραϊόλα, καθώς ο κορυφαίος ατζέντης έχει συμμετοχή στις επαφές με τη Νάπολι για την πώληση του Μάντι Καμαρά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ