«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κοτσέργκιν» (vid)

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κοτσέργκιν» (vid)

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ, Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν, που αγωνίζεται στην Ζόρια.

Την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ της Ζόρια Λουχάνσκ, Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν, εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (22/6) υπήρξαν ρεπορτάζ στην Ουκρανία τα οποία ανέφεραν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν και μάλιστα είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα του 26χρονου εξτρέμ.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κοτσέργκιν με την Ζόρια ανέρχεται στο 1.5 εκατ. ευρώ. «Είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ζόρια πληρώνοντας τη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ», αναφέρουν οι Ουκρανοί.

Ο Κοτσέργκιν έχει γεννηθεί στις 30/4/1996, έχει ύψος 1.78μ. και αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουκρανίας. Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, στην οποία είχε 9 γκολ και 4 ασίστ σε 33 συμμετοχές.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονου φέρεται να έχει δείξει και η Βενέτσια, με την ιταλική ομάδα να παρουσιάζεται επίσης έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ