Ατρόμητος – Ξάνθη 1-0

Ατρόμητος – Ξάνθη 1-0

Ο Ντάουντα χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο επί της Ξάνθης (1-0), με το γκολ που πέτυχε στο 17', μετά από σέντρα του Ούμπιντες. Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε την δωδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα κι έχει 46 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ντάουντα στο 17′, με δυνατή κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Ζίβκοβιτς. Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε έτσι να φτάσει τους 46 βαθμούς και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, χωρίς να κάνει και την καλύτερη του εμφάνιση, αυτό όμως που μετράει είναι ότι κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Το έβδομο γκολ του Ντάουντα
Όπως προαναφέραμε το γκολ του Ντάουντα έκρινε την αναμέτρηση χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου. Ο επιθετικός των γηπεδούχων νίκησε στον αέρα τα στόπερ της Ξάνθης και με καλοζυγισμένη κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζίβκοβιτς. Αυτό ήταν το έβδομο γκολ του Ντάουντα στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Νιγηριανό φορ να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.
Η ευκαιρία του Μπρίτο
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Ξάνθη είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 23′, όταν ο Γέντρισεκ έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, πάσαρε στον Μπρίτο αλλά ο τελευταίος έστειλε την μπάλα άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση.
Καλύτερος και στο δεύτερο ο Ατρόμητος
Η ομάδα του Περιστερίου ήταν καλύτερη και στο δεύτερο μέρος, είχε τον απόλυτο έλεγχο και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Ατρόμητος είχε δυο – τρεις καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του, ενώ η Ξάνθη είχε μια ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά ο Λουσέρο σούταρε από πολύ καλή θέση στο 89′ στένοντας όμως την μπάλα πλάγιο άουτ.

Το «κλειδί»: Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ και αυτό επέτρεψε στους γηπεδούχους να διαχειριστούν το ματς.

Το10άρι: Ο Ντάουντα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν χωρά αμφιβολία πως κερδίζει τον τίτλο του κορυφαίου, για το γκολ που πέτυχε στο 17’.

Στον πάγκο: Ο Μπρίτο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 23’, καθώς βρέθηκε φάτσα με την εστία αλλά σούταρε άουτ.

Γιατί κόουτς: Η Ξάνθη έκανε μόλις μια φάση στην εστία του Ατρόμητου στο δεύτερο μέρος κι αυτή ήταν στο 89’. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πίσω στο σκορ αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Ατρόμητο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1-0

Διαιτητής: Γ. Τζοβάρας

Γκολ: 17’ Ντάουντα

Κίτρινες κάρτες: 18’ Ντάουντα, 90′ Σάκιτς, 94′ Μπουσούλατζιτς – 50′ Ντε Λούκας, 60′ Λισγάρας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (46’ Μάντσον), Ούμπιντες (92’ Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (72’ Μπρούνο).

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Μεχία, Καμαρά (46’ Ντε Λούκας), Γέντρισεκ, Σβάρνας, Μπρίτο, Σιλά, Τριάδης (71’ Λουσέρο), Φλίσκας, Φασίδης (55’ Κίκε).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ