Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Μόνος του ο Καρίμ, όλος ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Μόνος του ο Καρίμ, όλος ο Παναθηναϊκός

Ο 27χρονος Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, έχει σκοράρει το 33% των τερμάτων του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης, έχοντας βρει δίχτυα όσες φορές έχει βρει σύσσωμος ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας!

Έχει βρει δίχτυα 13 φορές, σε 18 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ένας εκ των τριών πρώτων σκόρερ της Superleague, σκοράρει 1 γκολ ανά 3,6 τελικές, έχει επιπλέον μοιράσει τρεις ασίστ. Ο λόγος για τον Ιρανό άσο του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσφαριφάρντ, τον οποίο συνδέει μια μάλλον… περίεργη σύμπτωση με τον «αιώνιο» αντίπαλο της ομάδας του, Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος επιθετικός έχει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης βρει δίχτυα οκτώ φορές, όσες συνολικά ολόκληρος ο Παναθηναϊκός φέτος μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!

Πιο αναλυτικά, σε 12 εντός έδρας αγώνες φέτος οι Ερυθρόλευκοι έχουν μία ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1), δύο ήττες κόντρα σε Ατρόμητο (0-1) και ΑΕΚ (1-2) και εννέα νίκες. Στις 12 αυτές αναμετρήσεις εντός των τειχών, οι Ερυθρόλευκοι μετρούν 24 τέρματα (από τα συνολικά 45), τα 8 εκ των οποίων έχει πετύχει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Καρίμ Ανσαριφάρντ. Τα υπόλοιπα 16 οι: Φορτούνης (3), Πάρντο (2), Μάριν (2), Φιγκέιρας, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Σισέ, Μποτία, Ζιλέ, Κούτρης, Ομάρ, Οτζίτζα. Ο Ιρανός, λοιπόν, σκοράρει το 33% των εντός έδρας τερμάτων της ομάδας του.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, το πρόβλημα μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου είναι ευρέως γνωστό. Το διπλό της 22ης αγωνιστικής κόντρα στη Λάρισα (1-0), ήταν το πρώτο φέτος για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη η οποία σε σύνολο 12 αναμετρήσεων εκτός έδρας, μετρά 1 νίκη, 5 ισοπαλίες, και 6 ήττες. Σε αυτούς τους 12 αγώνες μακριά από το γήπεδό του, ο Παναθηναϊκός έχει βρει δίχτυα 8 φορές, όσες δηλαδή ο Ιρανός φορ του Ολυμπιακού μόνος του στο Γ. Καραϊσκάκης. Αναλυτικά τα «πράσινα» τέρματα έχουν πετύχει οι: Λουντ (2), Μολίνς (2), Γαρουφαλιάς, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν,Τσάβες. Ο Καρίμ Ανσφαριφάρντ, λοιπόν, έχει πετύχει εντός έδρας, όσα ολόκληρος ο Παναθηναϊκός μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ