«ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς βρήκαν λύση – Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα»

«ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς βρήκαν λύση – Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς κατάφερε να βρει λύση με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να κερδίσει την ελευθερία του.

Λύση στο θέμα που είχαν, φαίνεται πως βρήκαν η ΑΕΚ και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τη Σερβία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Republika.rs», οι δυο πλευρές βρήκαν λύση για την αποδέσμευση του Σέρβου και μέσα στα επόμενα 24ωρα ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σέρβος χαφ κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία του από την ΑΕΚ, ενώ μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει ολοκληρώσει και τυπικά την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κρίστιτσιτς και η ΑΕΚ συμφώνησαν στη λήξη της συνεργασίας τους, οπότε η μεταγραφή για τους πρωταθλητές Σερβίας θα ολοκληρωθεί. Ο έμπειρος μέσος θα επιστρέψει στο «Μαρακανά» το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Η άφιξη του Νέναντ Κρίστιτσιτς αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς ενόψει των προκριματικών για το Champions League», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα από τη Σερβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ