Πρώτη συνεδρίαση για τους βετεράνους του Ολυμπιακού μετά την πανδημία

Πρώτη συνεδρίαση για τους βετεράνους του Ολυμπιακού μετά την πανδημία

Το διοικητικό συμβούλιο των βετεράνων παικτών του Ολυμπιακού συνεδρίασε για πρώτη φορά, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την πανδημία το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στα ιδιόκτητα γραφεία του συνδέσμου στο Πασαλιμάνι, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για τον COVID-19.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Δαρίβας, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Γεν.Γραμματέας Αντώνης Γλύκας, ο ταμίας Θανάσης Αγγελής καθώς και τα μέλη του Δ.Σ Χρήστος Καλτσάς, Νίκος Μαριόλης, Ανδρέας Μπονόβας, Γιώργος Κωττάκης, Αλέκος Κτενάς, Μπάμπης Σταυρόπουλος ενώ παρέστη και ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να τιμήσει τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που συμπλήρωσε 11 χρόνια γεμάτα τίτλους, διακρίσεις και επιτυχίες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Παράλληλα, τίμησε τα μέλη του συνδέσμου Σάββα Θεοδωρίδη, Νίκο Αλέφαντο, Γιώργο Πολίτη, Γιώργο Αργυράκη που έφυγαν από κοντά μας την περίοδο του lockdown.

Επίσης το Δ.Σ. εξέτασε τις αιτήσεις για αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού και άλλα θέματα σχετικά με τη λειτουργία του συνδέσμου και θα ανακοινώσει σε προσεχές Δ.Σ. την ημερομηνία γενικής συνελεύσεως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ