«Ο Κουντέ ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα»

«Ο Κουντέ ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα»

Η Μάιντς ανακοίνωσε την πώληση του Κουντέ στον Ολυμπιακό – Τι είπε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας για τον Καμερουνέζο μέσο.

Μετά τον Ολυμπιακό, ήταν σειρά της Μάιντς να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Πιερ Κουντέ στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο αθλητικός διευθυντής της Μάιντς μάλιστα μίλησε για την παραχώρηση του Αφρικανού μέσου στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και ευχήθηκε τα καλύτερα στον Καμερουνέζο, ο οποίος όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

«Ο τελευταίος χρόνος δεν ήταν εύκολος για τον Μαλόνγκ. Η κατάσταση ήταν δύσκολη και αναγκάστηκε να χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Μας εξέφρασε την επιθυμία του να αλλάξει παραστάσεις και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Να δώσει ώθηση στην καριέρα του. Αποδεχθήκαμε την επιθυμία του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Πάνω από όλα του ευχόμαστε υγεία.  Καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, στον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μάρτιν Σμιντ.

Ο Πιερ Κουντέ αγωνιζόταν στην Μάιντς από το καλοκαίρι του 2018 και πραγματοποίησε συνολικά 70 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ