Αποκάλυψη: Συμφωνία με Βάτσλικ – Πίεση για Αρεολά με τη βοήθεια του Ραϊόλα

Αποκάλυψη: Συμφωνία με Βάτσλικ – Πίεση για Αρεολά με τη βοήθεια του Ραϊόλα

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τόμας Βάτσλικ, αλλά χτύπησε και την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν για τον δανεισμό του Αρεολά, μέσω του Ραϊόλα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα κάτω από τα δοκάρια του. Η μεταγραφή του Ζοσέ Σα στη Γουλβς βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ ουσιαστικά βρίσκεται με τα δύο πόδια εκτός Ρέντη και περιμένει ενημέρωση για να μπει στο αεροπλάνο και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μπρούνο Λάζε. Με τους Ερυθρόλευκους να κινούνται δυναμικά στην αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά, πλέον, στον Τόμας Βάτσλικ. Οι συζητήσεις με τον διεθνή Τσέχο τερματοφύλακα έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που να θεωρείται ότι οι πρωταθλητές έχουν στα χέρια τους την υπόθεση. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, ωστόσο, ο παίκτης έχει απαντήσει θετικά στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους πρωταθλητές. Ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και σε οικονομικό επίπεδο υπάρχει προσέγγιση και μάλιστα πολύ σημαντική.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι διπλό. Κατ’ αρχάς, αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες με τους μάνατζερ του παίκτη, οι οποίοι εγείρουν αξιώσεις που είναι εκτός πραγματικότητας. Ωστόσο, θεωρείται ότι είναι ένα εμπόδιο που μπορεί να ξεπεραστεί. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Το δεύτερο ζήτημα που έχει προκύψει, είναι ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει μία ακόμη καλύτερη περίπτωση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Αλφόνς Αρεολά. Έναν παίκτη που αρέσει πάρα πολύ. Αλλά και μία υπόθεση που είναι περίπλοκη, όσο και… απλή.

Ο Αρεολά αμείβεται με 4.000.000 € τον χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα πήρε τον Ντοναρούμα. Εχει τον Κέιλορ Νάβας. Εχει και τον Σέρχιο Ρίκο. Και ψάχνει να βρει τρόπο να βγάλει από πάνω της ένα από τα μεγάλα συμβόλαια που καλείται να πληρώσει. Με τον Αρεολά να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους Ερυθρόλευκους. Με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Πώς μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκτήσει Αρεολά, έναν γκολκίπερ με αξία στο transfermarkt 17 εκατομμύρια; Προφανώς μόνο με δανεισμό. Τον οποίο μπορεί να κανονίσει ο ατζέντης του, ο περιβόητος Μίνο Ραϊόλα. Ο οποίος έχει προτείνει τον παίκτη στους Ερυθρόλευκους και είναι αυτός που συζητάει με την Παρί για το μέλλον του πελάτη του. Μέλλον που σίγουρα δεν θα τον βρει στο Παρίσι. Αλλά μπορεί να τον βρει στον… Πειραιά. Εάν και εφόσον, βεβαίως, οι Γάλλοι τον παραχωρήσουν με μονοετή δανεισμό και πληρωμένο τουλάχιστον κατά το ήμισυ.

Ο Αρεολά πέρασε τη σεζόν στη Φούλαμ και την Πρέμερ Λιγκ (37 συμμετοχές), ενώ μέχρι την άφιξη του Κέιλορ Νάβας αποτελούσε τον βασικό γκολκίπερ της Παρί. Τη σεζόν 2019-20, μάλιστα, παραχωρήθηκε δανεικός για έναν χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς. Για τον 28χρονο διεθνή Γάλλο γκολκίπερ υπάρχ3ει ενδιαφέρον και από την πρωταθλήτρια Λιλ, η οποία θέλει να τον αγοράσει, αλλά δεν μπορεί να καλύψει το τεράστιο συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ