Παναθηναϊκός : Φαβορί ο Μουνιέ έναντι Άλτμαν ενόψει ντέρμπι

Παναθηναϊκός : Φαβορί ο Μουνιέ έναντι Άλτμαν ενόψει ντέρμπι

Ο Ουζουνίδης σκέφτεται να στηριχθεί στο ταλέντο και την εμπειρία του Γάλλου εξτρέμ.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο Φάληρο με το αγαπημένο σύστημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, το 4-4-1-1. Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Οι αρχικές του σκέψεις ν’ αφήσει εκτός του αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υλοποιηθούν. Ο 50χρονος τεχνικός θα ξεκινήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή στα μετόπισθεν αντί του Αυλωνίτη. Ναι μεν, χάνει σε ύψος στην άμυνα, αλλά με τον Κουρμπέλη θα έχει περισσότερη ταχύτητα και επιπλέον και καλύτερη και πιο ψύχραιμη μεταφορά της μπάλας από την αμυντική γραμμή στα χαφ. Επιπλέον, σε ένα ντέρμπι η προσωπικότητα και το πάθος του αρχηγού είναι απαραίτητα συστατικά.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση, προβάδισμα φαίνεται ότι παίρνει ο Αντονί Μουνιέ έναντι του Όμρι Άλτμαν. Ο Γάλλος εξτρέμ μετά τη δεύτερη θλάση που υπέστη, μπήκε στις καθυστερήσεις στο ματς με την ΑΕΛ κι έπαιξε 75 λεπτά με τη Λαμία. Σίγουρα δεν έχει ακόμα τον ρυθμό που θα ήθελε ο ίδιος κι ο Ουζουνίδης, όμως, διαθέτει περισσότερο ταλέντο, προσωπικότητα και φυσικά εμπειρία από τον Ισραηλινό. Έχει το ένας εναντίον ενός και θέλει πάρα πολύ να δείξει πράγματα σε ένα μεγάλο παιχνίδι, αφού δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες μέχρι στιγμής.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ξεκινήσει ο Μουνιέ το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί αριστερά. Ο Κουλιμπαλί θα είναι δεξί χαφ και ο Λουντ πίσω από τον Δώνη. Στα χαφ δεν υπάρχει λόγος αλλαγής και θα παραμείνει το δίδυμο των Κάτσε, Τζανδάρη. Στο τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, παρτενέρ του Κουρμπέλη ο Οικονόμου, στο δεξί άκρο ο Γιόχανσον κι αριστερό μπακ ο Ινσούα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ