Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : «Αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, θα νικήσουμε στο Καραϊσκάκης» ανέφερε ο Ινσούα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : «Αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, θα νικήσουμε στο Καραϊσκάκης» ανέφερε ο Ινσούα

Ο Εμανουέλ Ινσούα του Παναθηναϊκού, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για το αποψινό ντέρμπι αιωνίων, αλλά και την κατάσταση που βιώνουν οι πράσινοι, με αφορμή την επιστολή που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Εμανουέλ Ινσούα, είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και μάλιστα σκόραρε στο τελευταίο ματς του τριφυλλιού για το πρωτάθλημα. Στο αποψινό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και μιλώντας στην εφημερίδα Real News, αποκάλυχε τις σκέψεις του για το ντέρμπι αλλά και την κατάσταση που βιώνει η ομάδα:

«Κάθε μεγάλος αγώνας έχει τη δική του σημασία. Παρότι ο αντίπαλός μας δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο, δεν παύει η μεταξύ μας αναμέτρηση να παραμένει ντέρμπι, το πιο σημαντικό παιχνίδι ίσως στο πρωτάθλημα. Εννοείται πως θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, γι’ αυτό και σκοπός μας δεν είναι άλλος από τη νίκη. Αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, είμαι αισιόδοξος πως είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε.

Όσοι απομείναμε, θα κάνουμε τα πάντα για το καλό του Παναθηναϊκού. Το λέω με κάθε ειλικρίνεια αυτό. Παρά τις δυσκολίες, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη. Είμαστε πάντα εδώ, έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι για σκληρή προσπάθεια μέχρι το τέλος. Και αυτό ακριβώς θέλαμε να καταστήσουμε σαφές με την ανακοίνωση που βγάλαμε. Ότι δεν επιθυμούμε το κακό της ομάδας μας, αλλά την οριστική λύση στα προβλήματά της.

Μια λύση που θα αφήσει ικανοποιημένους όχι μόνο εμάς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους όσοι εργάζονται καθημερινά για τον Παναθηναϊκό. Ανήκουμε σε ένα μεγάλο σύλλογο, με Ιστορία και κόσμο που τον ακολουθεί παντού, με αγάπη, πίστη και σταθερή αφοσίωση. Δεν θα μπορούσαμε και εμείς με τη σειρά μας να σκεφτούμε κάτι άλλο παρά μόνο το καλό και την πρόοδό του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ