Ινσούα : «Σκοπός μας μόνο η νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ινσούα : «Σκοπός μας μόνο η νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ο Εμάνουελ Ινσούα μίλησε στην εφημερίδα Real News ενόψει του σημερινού ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός αμυντικός των πρασίνων τόνισε πως η ομάδα του θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό σκοπό τη νίκη για να δώσει χαρά στους φίλους της. Ακόμη, ο Ινσούα αναφέρθηκε και στην […]

Ο Εμάνουελ Ινσούα μίλησε στην εφημερίδα Real News ενόψει του σημερινού ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός αμυντικός των πρασίνων τόνισε πως η ομάδα του θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό σκοπό τη νίκη για να δώσει χαρά στους φίλους της.

Ακόμη, ο Ινσούα αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλι λέγοντας ότι οι συμπαίκτες του κι εκείνος δεν θα εγκαταλείψουν τη μάχη και θα κάνουν τα πάντα για το καλό του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ινσούα στη «Real News»:

«Κάθε μεγάλος αγώνας έχει τη δική του. Και παρότι ο αντίπαλός μας δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο, δεν παύει η μεταξύ μας αναμέτρηση να παραμένει ντέρμπι, το πιο σημαντικό παιχνίδι ίσως στο πρωτάθλημα. Και εννοείται πως θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, γι΄ αυτό και σκοπός μας δεν είναι άλλος από τη νίκη. Αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, είμαι αισιόδοξος πως είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε»

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Όσοι έχουμε μείνει, θα κάνουμε τα πάντα για το καλό του Παναθηναϊκού, το λέω με κάθε ειλικρίνεια αυτό. Παρά τις δυσκολίες, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη, δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Είμαστε πάντα εδώ, έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι για σκληρή προσπάθεια μέχρι το τέλος. Και αυτό ακριβώς θέλαμε να καταστήσουμε σαφές με την ανακοίνωση που βγάλαμε. Ότι δεν επιθυμούμε το κακό της ομάδας μας, αλλά την οριστική λύση στα προβλήματά της. Μια λύση που θα αφήσει ικανοποιημένους όχι μόνο εμάς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους όσοι εργάζονται καθημερινά για τον Παναθηναϊκό, είτε είναι υπάλληλοι είτε τεχνικό τιμ, είτε οποιοσδήποτε άλλος. Ανήκουμε σε έναν μεγάλο σύλλογο, με ιστορία και κόσμο που τον ακολουθεί παντού, με αγάπη, πίστη σταθερή αφοσίωση. Και δεν θα μπορούσαμε και εμείς με τη σειρά μας να σκεφτούμε κάτι άλλο παρά μόνο το καλό και την πρόοδό του».

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε: «Ήταν μια ωραία ιδέα, μια έμπνευση της στιγμής που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ