«Πετάει» για Αυστρία ο Ολυμπιακός (Pics & vids)

«Πετάει» για Αυστρία ο Ολυμπιακός (Pics & vids)

Οι πρωταθλητές Ελλάδος αναχωρούν από το «Ελ Βενιζέλος» με προορισμό την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. «Στόχος μας το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη», δήλωσε ενόψει της νέας σεζόν ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ώρα για σκληρή δουλειά στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν με προορισμό την Αυστρία και πιο συγκεκριμένα το Στανς, εκεί όπου ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα, πολύ απαιτητική σεζόν που έρχεται.

Μετά από μια χρονιά όπου όχι μόνο κανονική προετοιμασία δεν υπήρξε αλλά ουσιαστικά ούτε χρόνος για διακοπές λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία, οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην κανονικότητα. Και θα ξεκινήσουν το… χτίσιμο με το βλέμμα φυσικά στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην Αυστρία ο Ολυμπιακός θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουλίου και συνολικά θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τη Βολφσμπέργκερ, την Κράσνονταρ, τη Ζάλτσμπουργκ, την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την Ούφα και την Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στην αποστολή που «πέταξε» από το αεροδρόμιο ήταν φυσικά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Τικίνιο Σοάρες, τον Πιέρ Κουντέ αλλά και τον Αλγκασίμ Μπα που προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας μίλησε ο Θανάσης Ανδρούτσος ο οποίος ανέφερε:

«Εχουμε πολλά φιλικά στην Αυστρία κι αυτό είναι καλό για να πάρουν όλοι παιχνίδια στα πόδια τους. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, στο ίδιο μοτίβο και πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά παιχνίδια, πρώτα απ’ όλα για τα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες και να βρεθεί μπροστά μας, είναι καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια.

Είναι ακόμα η αρχή. Στόχος μας πάλι είναι να νικάμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ