Συνάντηση εκπροσώπων 14 ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά

Συνάντηση εκπροσώπων 14 ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά

Η NOVA έπειτα από την απόφαση-βόμβα που πήρε τον προηγούμενο μήνα να σπάσει την κεντρική διαχείριση, έχει ανησυχήσει  τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στη Superleague. Αυτό διότι οι ΠΑΕ είχαν εξασφαλισμένα ορισμένα έσοδα από το συνδρομητικό κανάλι. Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, υπήρξε συνάντηση εκπροσώπων 14 ΠΑΕ της Superleague, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και οι εκπρόσωποι […]

Η NOVA έπειτα από την απόφαση-βόμβα που πήρε τον προηγούμενο μήνα να σπάσει την κεντρική διαχείριση, έχει ανησυχήσει  τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στη Superleague. Αυτό διότι οι ΠΑΕ είχαν εξασφαλισμένα ορισμένα έσοδα από το συνδρομητικό κανάλι.

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, υπήρξε συνάντηση εκπροσώπων 14 ΠΑΕ της Superleague, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και οι εκπρόσωποι των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, όχι όμως και των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport. Ο δικέφαλος του Βορρά εξάλλου έχει υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι, ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να πορευτούν μόνοι τους.

Όσον αφορά Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, φαίνεται πως είναι θετικοί στην προοπτική να υπογραφεί μία σύμβαση 12 ή 14 ομάδων με κάποιο κανάλι, κάτι πάντως που θεωρείται αρκετά δύσκολο. Καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τηλεοπτικό σταθμό για τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των παιχνιδιών του πρωταθλήματος.

Στη συνάντηση όμως υπήρξε κι ένα επεισόδιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, καθώς μεγαλομέτοχος μικρομεσαίας ΠΑΕ είπε στον Γιώργο Μποροβήλο ότι «ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία με τη Nova». Αυτό ωστόσο, διαψεύστηκε από τον πρόεδρο των Αρκάδων, αλλά ο συγκεκριμένος παράγοντας ήταν αμετάβλητος για την εν λόγω συμφωνία και για να μην πάρει άλλη διάσταση το θέμα, ο Μποροβήλος αποχώρησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ