Επιμένουν οι Τούρκοι για Φενέρ και Γαλανόπουλο

Επιμένουν οι Τούρκοι για Φενέρ και Γαλανόπουλο

Έτοιμη να πληρώσει την ΑΕΚ για να πάρει τον Κώστα Γαλανόπουλο παρουσιάζεται η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «90min.com», η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα αναμένεται σύντομα να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτησή του.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει να καταστρώνει τα μεταγραφικά της σχέδια ενόψει της νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της Φενέρ είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Πέλκα και συνεχίζουν να κοιτάζουν Ελληνες ποδοσφαιριστές για το ρόστερ τους. Το νέο όνομα που έχει προκύψει για το κέντρο της Φενέρμπαχτσε είναι αυτό του Κώστα Γαλανόπουλου.

Πρόκειται για ένα νέο αναδυόμενο αστέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Γαλανόπουλος της ΑΕΚ, ενδιαφέρει σίγουρα την Φενέρμπαχτσε. Με 5 γκολ και 1 ασιστ σε 27 αγώνες φέτος ο 23χρονος μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις του κέντρου. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Φενέρ έχουν καταθέσει μια ”must buy” (σίγουρη αγορά) αναφορά για τον Γαλανόπουλο ο οποίος έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, τεχνική κατάρτιση και ικανότητα στη μεταφορά της μπάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φενέρ είναι πρόθυμη να πληρώσει ένα λογικό ποσό για να τον αγοράσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ