«Χάλασε την τελευταία στιγμή η συμφωνία για την ελευθέρας του Κρίστιτσιτς»

«Χάλασε την τελευταία στιγμή η συμφωνία για την ελευθέρας του Κρίστιτσιτς»

Δημοσίευμα από τη Σερβία τονίζει πως ΑΕΚ και Νέναντ Κρίστιτσιτς είχαν συμφωνήσει για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης με την Ένωση όμως να αλλάζει κάποιους όρους πριν τις υπογραφές.

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Νέναντ Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «alo.rs» η Ένωση έφτασε κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη για να τον αφήσει ελεύθερο αλλά η ιστορία χάλασε λίγο πριν τις υπογραφές. Θυμίζουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει πολύ τον Σέρβο μέσο αλλά μόνο ως ελεύθερο με την ΑΕΚ από την άλλη να ζητά ένα ποσό κοντά στις 500 χιλ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Επιτεύχθηκε συμφωνία για την ελευθέρας του Νέναντ Κρίστιτσιτς, αλλά πριν από την υπογραφή, η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισαν να αλλάξουν τους όρους. Όταν συμφώνησε το τέλος της συνεργασίας τους, ο παίκτης αποδέχτηκε τους όρους των κιτρινόμαυρων, αλλά όταν ήρθε να πέσουν υπογραφές, υπήρχε ένα αδιέξοδο.

Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές, υπάρχουν συχνά μερικά νέα μικρά πράγματα. Η ΑΕΚ γνωρίζει ότι ο Κρίστιτσιτς θέλει να τερματίσει τη συνεργασία με οποιοδήποτε κόστος και να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα για δεύτερη φορά ως ελεύθερος. Περιμένουμε ένα… happy end σύντομα – είπαν στο ”Maxbet sport” από την Αθήνα.

Μόλις πάρει το χαρτί στα χέρια του ο Κρίστιτσιτς, το συμβόλαιο θα υπογραφεί για τουλάχιστον δύο χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ