Ο Καμαρά, ο Τσιμίκας και η Νάπολι…

Ο Καμαρά, ο Τσιμίκας και η Νάπολι…

Νέες αναφορές στην Ιταλία για το έντονο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Καμαρά, αλλά και για τον Τσιμίκα.

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί μεγάλο στόχο της Νάπολι. Το ενδιαφέρον είναι γνωστό εδώ και καιρό, οι ενδείξεις δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα φτάσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Αφρικανό χαφ, με τα ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρονται για ακόμα μία φορά στο θέμα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός της ιταλικής πόλης, ο σύλλογος είναι έτοιμος να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού για τον Μαντί Καμαρά. Οι Ιταλοί αναφέρουν ως τιμή εκκίνησης του Αφρικανού τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Καμαρά εμφανίζεται από τους Ιταλούς ως ο πρώτος στόχος του Λουτσιάνο Σπαλέτι για την αντικατάσταση του Μπακαγιόκο, ο οποίος επέστρεψε στην Τσέλσι μετά τον δανεισμό του στον ιταλικό σύλλογο. Ο Σπαλέτι επιθυμεί να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή με τον χαφ από τη Γουινέα και φέρεται να έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτησή του.

Μάλιστα στα ιταλικά media αλλά και στα social media οπαδών της Νάπολι κυκλοφορεί φωτογραφία του Μαντί Καμαρά ντυμένου στα μπλε της Νάπολι, με τον κόσμο να κάνει άκρως κολακευτικά σχόλια για την ποδοσφαιρική αξία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, στην Ιταλία επισημαίνουν και το γεγονός πως ο Καμαρά έχει αγωνιστεί μαζί με έναν άλλον μεγάλο στόχο του Λουτσιάνο Σπαλέτι και της Νάπολι: τον Κώστα Τσιμίκα για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους Ιταλούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ