ΑΕΚ: Η «μετάθεση» του Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Η «μετάθεση» του Τάνκοβιτς

Οι πρώτες σκέψεις και δοκιμές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον Σουηδό μεσοεπιθετικό.

Η ΑΕΚ έχει πιάσει δουλειά για τα καλά ενόψει της νέας σεζόν, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να προσπαθεί να βελτιώσει την Ένωση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και της τακτικής. Ο Σέρβος τεχνικός δούλεψε πολύ στο Πήλιο στους συγκεκριμένους τομείς, ενώ παράλληλα έκανε και κάποιες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να σχηματίσει άποψη ενόψει της χρονιάς που έρχεται όμως έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Ένας από αυτούς είναι και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ένας φύσει εξτρέμ που αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν για να κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης.

Ο Σουηδός εξτρέμ δείχνει σε καλή κατάσταση, ενώ έχει και αρκετά τετ α τετ με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος έχει κάνει σκέψεις για τον παίκτη και δεν τον χρησιμοποιεί στη θέση του συχνά μέχρι στιγμής. Πιο συγκεκριμένα, στις πρώτες προπονήσεις της σεζόν τον χρησιμοποίησε περισσότερο πίσω από τον επιθετικό, ενώ σε κάποια παιχνίδια έπαιξε και ως μπακ, μια «μετάθεση» που όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Από εκεί και πέρα το «τρικ» να παίξει πίσω από τον επιθετικό ή σαν φορ δεν αποκλείεται μέσα στη σεζόν, με τον Μιλόγεβιτς να τον έχει δοκιμάσει σε μερικά σχήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ