Ανατροπή με Καμπετσή, όλα δείχνουν παραμονή στον Παναθηναϊκό

Ανατροπή με Καμπετσή, όλα δείχνουν παραμονή στον Παναθηναϊκό

Η μεταγραφή του Αργύρη Καμπετσή στην Τουρκία και την Γκεζτέπε δεν ολοκληρώθηκε και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στον Παναθηναϊκό και θα υπολογίζεται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη νέα σεζόν.

Ο Αργύρης Καμπετσής μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Γκεζτέπε από την Τουρκία. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε επαφές με την τούρκικη ομάδα και όλα έδειχναν συμφωνία, με τον Καμπετσή να περιμένει απλά ειδοποίηση για να πάει να υπογράψει το συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που είχε συμφωνήσει προφορικά.

Όμως μετά από 15 μέρες ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή και όλα δείχνουν ότι θα «ναυαγήσει». Ο λόγος είναι ότι παρότι οι πράσινοι τα έχουν βρει με την ομάδα, ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει μιλήσει ουσιαστικά ποτέ με την Γκεζτέπε και άρα η μεταγραφή του δεν προχωράει.

Αυτό σημαίνει ότι ο Καμπετσής θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και θα παραμείνει στην ομάδα, όπου θα υπολογίζεται κανονικά και από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Εφόσον, ο Έλληνας στράικερ πράγματι παραμείνει θα είναι προσηλωμένος στην προετοιμασία και δεν θα ασχοληθεί με τη μεταγραφή του, για αυτό και θα υπολογίζεται κανονικά για τις υποχρεώσεις της ομάδας από τον Σέρβο τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ