ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για το συμβόλαιο του Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για το συμβόλαιο του Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει ρήτρα αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του και αυτό δίνει χρόνο τόσο στον Αυστριακό, αλλά και στον ΠΑΟΚ να αποφασίσουν για ανανέωση.

O Στέφαν Σβαμπ αναμένεται το προσεχές διάστημα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων με τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αυστριακός μέσος θα βρεθεί την Κυριακή στη συμπρωτεύουσα, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Δικέφαλο του βορρά, ενώ την ίδια ώρα δούλεψε αρκετά το καλοκαίρι για να είναι πανέτοιμος.

Ο Σβαμπ έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2022 και αυτόματη ανανέωση κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μείνει στην ομάδα μέχρι και το 2023, ενώ και ο ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην οποία κατέγραψε 9 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη ρήτρα υπήρξαν μεν συζητήσεις σε πολύ καλό κλίμα με τον τότε αθλητικό διευθυντή Όλαφ Ρέμπε, όμως δεν υπήρξε και οριστική συμφωνία, κάτι που είναι πιθανό να γίνει τις επόμενες μέρες. Εφόσον καθίσουν Σβαμπ και ΠΑΟΚ στο τραπέζι μοιάζει πολύ πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία και ο παίκτης να μείνει τουλάχιστον μέχρι το 2023 στην Τούμπα, αφού τόσο αυτός αλλά και ο Δικέφαλος του βορρά είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ