Σφήνα της Νιούκαστλ για Εντσάμ: «Ο Στιβ Μπρους ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του»

Σφήνα της Νιούκαστλ για Εντσάμ: «Ο Στιβ Μπρους ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του»

Για έντονο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον Ολιβιέ Εντσάμ κάνουν λόγο στην Αγγλία.

Ο Ολιβιέ Εντσάμ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο και αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι να μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ. Να μην ενεργοποιήσει δηλαδή την οψιόν για ακόμη έναν χρόνο ο σύλλογος από τη Σκωτία και έτσι από την πρώτη Ιουλίου ο Γάλλος μέσος να είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Δημοσίευμα από την Αγγλία ωστόσο αναφέρει ότι η Νιούκαστλ έχει στο στόχαστρό της τον ποδοσφαιριστή και σύντομα αναμένεται να κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει. Κάτι που αν ισχύει ίσως βάλει σε μπελάδες την Ένωση.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «hitc.com»:

«Μετά το τέλος του δανεισμού του στην Σέλτικ, ο Ολιβιέ Εντσάμ δεν θα επιστρέψει στην Σέλτικ. Η άφιξή του στην Μασσαλία προκάλεσε την παραίτηση του Αντρές Βίλας Μπόας, ο οποίος δεν ήθελε τον Γάλλο στην ομάδα.

Η αγγλική Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Η Σέλτικ δεν θέλει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο οπότε θα ζητήσει κάποια χρήματα για να τον παραχωρήσει. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η Νιούκαστλ έχει αρκετές πιθανότητες να τον κάνει δικό της, με τον Στιβ Μπρους να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ