«Κλαίνε» στην Αϊντχόφεν για τον Μπρούμα και τον Ολυμπιακό

«Κλαίνε» στην Αϊντχόφεν για τον Μπρούμα και τον Ολυμπιακό

Οι Ολλανδοί ήλπιζαν ότι ο Ολυμπιακός θα έκανε χρήση της οψιόν των 6.500.000 € για τον Μπρούμα, αλλά μάλλον δεν υπολόγισαν καλά.

Ο Αρμίντο Μπρούμα αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό με μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν. Οι ερυθρόλευκοι εφόσον ήθελαν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Πορτογάλο εξτρέμ θα έπρεπε να καταβάλλουν 6.500.000 € στην ολλανδική ομάδα, τα οποία ήταν και τα χρήματα που είχαν θέσει ως οψιόν αγοράς οι δυο ομάδες το περασμένο καλοκαίρι.

Παρότι ο Μπρούμα πραγματοποίησε αρκετά καλό δεύτερο μισό με τη φανέλα των Πειραιωτών, εκείνοι αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν, αφού το ποσό ήταν υπερβολικό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή. Από την πλευρά τους, οι Ολλανδοί ήλπιζαν ότι ο Ολυμπιακός θα έκανε χρήση της οψιόν, όμως δεν υπολόγισαν καλά, με αποτέλεσμα να μείνουν «ξεκρέμαστοι» και τον Μπρούμα να επιστρέφει στην Ολλανδία και το ρόστερ της PSV.

Ο ίδιος ο Μπρούμα μέχρι και πριν λίγες μέρες βρισκόταν στην Ελλάδα, όπου έκανε διακοπές και περίμενε μπας και ο Ολυμπιακός αποφασίσει να συζητήσει για την παραμονή του, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με αποτέλεσμα η Αϊντχόφεν, αλλά και ο Πορτογάλος να βρίσκονται ξανά σε αναζήτηση ομάδας, καθώς οι Ολλανδοί δεν θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Η ολλανδική ομάδα θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Μπρούμα, αφού δεν υπολογίζεται για το ρόστερ της νέας σεζόν, όμως τα 6.500.000 € που ζητούσαν από τον Ολυμπιακό ήταν υπερβολικά. Πλέον η PSV ψάχνεται για τον Πορτογάλο, ενώ λέγεται πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους, αλλά όχι με τόσο υψηλό ποσό. Σύμφωνα με δημοσίευμα μάλιστα από την Ολλανδία, η Αϊντχόφεν είναι διατεθειμένη να μιλήσει και για κανονική μεταγραφή, αλλά και για νέο δανεισμό του Μπρούμα, με οψιόν αγοράς, όπως ακριβώς συνέβη και φέτος με τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος εξτρέμ που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε συνολικά 37 παιχνίδια και μέτρησε 9 γκολ και 5 ασίστ, ενώ έχει συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ