Μολό: «Είναι δύσκολο να πω αντίο, οπότε θα πω εις το επανιδείν…» (Pic)

Μολό: «Είναι δύσκολο να πω αντίο, οπότε θα πω εις το επανιδείν…» (Pic)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιοάν Μολό στον Παναθηναϊκό από τον οποίο αποχωρεί μετά από δύο χρόνια.

Ο Γιοάν Μολό δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό και με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους «πράσινους». Ο Γάλλος άσος ευχαρίστησε την ομάδα για την ευκαιρία που τους έδωσε ενώ δεν θέλησε να πει «αντίο» παρά μόνο εις το επανιδείν.

Η ανάρτηση του Μολό:

«Σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Θα ήθελα να πω ένα “ευχαριστώ” στον Παναθηναϊκό. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά το φινάλε ήταν ακριβώς αυτό που πραγματικά είμαι. Ευχαριστώ για το προνόμιο να παίξω με αυτή τη φανέλα και τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας για τις κατευθύνσεις που μου έδωσαν.

Μπορεί ορισμένες φορές το να δίνεις το 150% να μην είναι αρκετό, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα. Έδωσα και την ψυχή μου και κλείνω αυτό το κεφάλαιο περήφανος. Ήταν δύσκολος και μακρύς δρόμος όμως έδειξα σε όλους πως όταν έχουμε αποφασιστικότητα δεν μας σταματάει κανείς. Ευχαριστώ τον Θεό για την πίστη που μου έδειξε κάθε μέρα όταν δεν με πίστευαν. Θα συνεχίσω να παλεύω για το όνειρό μου, είναι δύσκολο να πω “αντίο”, οπότε θα πω εις το επανιδείν… Εύχομαι να λάμψει ξανά η πράσινη φανέλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ