Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : «Όλοι πεθαίνουν γι’ αυτό το ντέρμπι» είπε ο Γιόχανσον

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : «Όλοι πεθαίνουν γι’ αυτό το ντέρμπι» είπε ο Γιόχανσον

Ως ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου χαρακτήρισε εκείνο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο παίκτης του Τριφυλλιού, Ματίας Γιόχανσον, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα της Σουηδίας.

Πώς και πώς περιμένει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ματίας Γιόχανσον του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα της χώρας του τόνισε πως παραμονή του εν λόγω ντέρμπι όλοι βγαίνουν εκτός ρυθμού και ότι όλοι θα ήθελαν να αγωνιστούν σε αυτό, ενώ πιστεύει πως ανήκει στη λίστα με τις μεγαλύτερες αναμετρήσεις στον κόσμο.

Παράλληλα, ο Σκανδιναβός παίκτης μίλησε για τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι και πως δεν μπορεί να αφήσει τώρα την ομάδα που τον χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

«Όλοι πεθαίνουν για να παίξουν σε αυτό το ματς. Παραμονές της αναμέτρησης όλοι μιλάνε συνέχει γι’ αυτό. Οι άνθρωποι τρελαίνονται για το συγκεκριμένο ντέρμπι που πιστεύω πως είναι από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο», είπε αρχικά για να μιλήσει αργότερα για την κατάσταση που υπάρχει στους Πράσινους και πως τη διαχειρίζεται:

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Κυρίως οικονομικής φύσεως. Αργούμε να πληρωθούμε. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Γι’ αυτό και είμαι χαλαρός και απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα. Δεν θέλω να φύγω από την ομάδα τώρα που με χρειάζεται και ούτε σκοπεύω να κινηθώ νομικά, αφού αυτό είναι ενάντια στα πιστεύω μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ