Αήττητος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ (3-3, pic & vid)

Αήττητος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ (3-3, pic & vid)

Σε ένα τρομερό ματς στη Σουρωτή, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 3-3 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ19 της Superleague, με τον Δικέφαλο του Βορρά να κατακτά το πρωτάθλημα αήττητος για τρίτη σερί χρονιά!

Ξανά αήττητος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Σε ένα τρομερό παιχνίδι στη Σουρωτή, ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να σώσει το ματς στο τέλος, έμεινε στο 3-3 με τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε τρεις φορές και κατάφερε να κατακτήσει για τρίτη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα, χωρίς να… γευτεί την ήττα!

Οι ποδοσφαιριστές του Μαλεζά έβγαλαν αντίδραση, δεν τα παράτησαν και με γκολ του Σμυρλή στις καθυστερήσεις κατάφεραν να «κλέψουν» τον βαθμό και να μείνουν για 84ο παιχνίδι αήττητοι, έχοντας 74 νίκες και μόλις 10 ισοπαλίες!

Μόλις εννιά λεπτά χρειάστηκαν στους «πράσινους» για να ανοίξουν το σκορ με τον Σιδέρα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων με γκολ του Νταμπίζα,  ωστόσο ο Κουλιεράκης μείωσε λίγο πριν από την ανάπαυλα για τον ΠΑΟΚ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι «ασπρόμαυροι» ισοφάρισαν με τον Τσοπούρογλου, ωστόσο στο 79ο λεπτό το «τριφύλλι» πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με γκολ του Βολάκη. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με εύστοχο πέναλτι του Σμυρλή στις καθυστερήσεις… έσωσε το παιχνίδι και κράτησε για ακόμη μία σεζόν το αήττητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ