Βόλος: Ερχεται στην Ελλάδα ο Ρομέρο

Βόλος: Ερχεται στην Ελλάδα ο Ρομέρο

Ο 26χρονους Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου.

Τις βαλίτσες του για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Βόλο ετοιμάζει ο Φράνκο Ρομέρο.

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο στην οποία αγωνιζόταν και ετοιμάζεται να έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο 26χρονος τα έχει βρει σε όλα με τον Βόλο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες ο Φράνκο Ρομέρο πραγματοποίησε 8 συμμετοχές και είχε 2 ασίστ, ενώ συνολικά με τα χρώματα της ομάδας της πατρίδας του είχε 71 συμμετοχές με 7 γκολ και 5 ασίστ.

«Σήμερα αφού έκανα χρήση της ρήτρας αποδέσμευσής μου και με τη σύμφωνη γνώμη του του προέδρου, αποφάσισα να βάλω τέρμα στην καριέρα μου στο σύλλογο. Η ομάδα μου συμπεριφέρθηκε πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ τον κόσμο, τη διοίκηση και όλους στην ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Φράνκο Ρομέρο.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ