Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων στην ΑΕΚ

Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων στην ΑΕΚ

Μετά τη στασιμότητα των τελευταίων εβδομάδων, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να περάσει σε ανακοινώσεις με τον Γιώργο Τζαβέλλα να είναι ο πρώτος και τον Ολιβιέ Εντσάμ να ακολουθεί. Ίσως όμως να μην είναι οι μόνοι.

Η ΑΕΚ αναχωρεί το μεσημέρι της Κυριακής (27/6) για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σύντομα στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή αναμένεται να προστεθούν νέοι ποδοσφαιριστές. Αυτό καθώς η εβδομάδα που έρχεται θα φέρει εξελίξεις στα μεταγραφικά της Ένωσης που είχαν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα, σε επίσημο επίπεδο τουλάχιστον.

Η αρχή θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα με τον Γιώργο Τζαβέλλα να υπογράφει διετές συμβόλαιο και να ανακοινώνεται από την ΑΕΚ η οποία πλήρωσε τη ρήτρα των 400 χιλ. ευρώ στην Αλάνιασπορ. Ο διεθνής αμυντικός στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Ολλανδία ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που στα τέλη της εβδομάδας δεν αποκλείεται να κάνει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Ολιβιέ Εντσάμ ο οποίος μένει ελεύθερος και τυπικά από τη Σέλτικ στις 30 Ιουνίου και την Πέμπτη (1/7), όπως τονίζουν και οι Σκωτσέζοι σε ρεπορτάζ τους, θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση. Μια προσθήκη πολύ σημαντική για τους «κιτρινόμαυρους» που θα τους αλλάξει επίπεδο εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και με παίκτες που αναζητά η ΑΕΚ για άλλες θέσεις. Όπως είναι τα άκρα της άμυνας με τον Αντόνιο Μπαρέκα να «παίζει» δυνατά για τα αριστερά ενώ ο Δικέφαλος κινείται και για την απόκτηση παίκτη στα χαφ. Πάντα υπάρχει στο προσκήνιο και το θέμα με τον Σέρχιο Αραούχο όπου κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ