Φιάσκο με Εντσάμ στην ΑΕΚ

Φιάσκο με Εντσάμ στην ΑΕΚ

Δεν ασχολείται άλλο με τον Γάλλο μέσο η Ένωση, που πλέον είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει με τη Σέλτικ

Τέλος για την ΑΕΚ η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ! Η περίπτωση του Γάλλου μέσου με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα η Ένωση δείχνει να τραβάει κι άλλο χρονικά και έτσι οι Κιτρινόμαυροι στρέφονται σε άλλες λύσεις! Με βάση την πληροφόρηση που έχουν στην ΑΕΚ η ιστορία αυτή θα τραβήξει και άλλο από πλευράς Σέλτικ, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου σχετικά με την οριστική απόφαση για το μέλλον του παίκτη, ενώ είναι στην παρούσα φάση ανοιχτό και το ενδεχόμενο από πλευράς Σέλτικ να ασκήσει την οψιόν και να τον κρατήσει για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν έχει αυτό το χρονικό διάστημα να περιμένει, αποσύρθηκε από την υπόθεση και πλέον κοιτάζει σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή του άξονά της. Θυμίζουμε πως με τον Εντσάμ η ΑΕΚ είχε δώσει τα χέρια για τετραετές συμβόλαιο, με την προϋπόθεση πως ο παίκτης 1η Ιουλίου θα έμενε ελεύθερος από τη Σέλτικ.

Από τη στιγμή που αυτό δεν θα συμβεί, στον Δικέφαλο δεν ασχολούνται άλλο με τον Εντσάμ και ήδη έχουν έρθει στο προσκήνιο άλλες δύο περιπτώσεις κεντρικών χαφ με αντίστοιχα χαρακτηριστικά, που έτσι κι αλλιώς ήταν στη λίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ