Δεν γυρίζει στη Μονπελιέ ο Μπελχαντά – Ξανά για Ολυμπιακό;

Δεν γυρίζει στη Μονπελιέ ο Μπελχαντά – Ξανά για Ολυμπιακό;

Οριστικό «ναυάγιο» για τη Μονπελιέ στην υπόθεση του Γιουλές Μπελχαντά, καθώς οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να τα βρουν στο οικονομικό, με το όνομα του Μαροκινού να μπαίνει και πάλι στο προσκήνιο του Ολυμπιακού.

Μπελχαντά τέλος για Μονπελιέ! Παρότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα για την επιστροφή του Μαροκινού στα γήπεδα της Γαλλίας, η υπόθεση οδηγείται σε οριστικό «ναυγάγιο, καθώς οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στα οικονομικά «θέλω» του 31χρονου μεσοεπιθετικού.

Μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις, η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου αποφάσισε να μην προχωρήσει τη μεταγραφή, με το οικονομικό σκέλος να βάζει «φρένο» στην επιστροφή του Μπελχαντά στη Γαλλία και τη Μονπελιέ.

Μία εξέλιξη που επαναφέρει τον Μαροκινό ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ενδιαφερθεί έντονα για την περίπτωση του πριν από σχεδόν έναν μήνα, καθώς υπήρξαν και επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν τη «χρυσή τομή».

Μία περίπτωση η οποία μπορεί να «ζεσταθεί» ξανά για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς, ειδικά μετά τα δυσάρεστα νέα του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι ουσιαστικά ξανά free agent και έτοιμος να μιλήσει με «μνηστήρες». Ο ίδιος ο Μπελχαντά είχε δώσει και συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στο γαλλικό πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή περιμένει νέες προτάσεις από ομάδες της Ligue 1, χωρίς αυτό ωστόσο να σημαίνει πως δεν θα ακούσει προσφορές και από άλλα πρωταθλήματα.

Ο Μαροκινός είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Κώστας Φορτούνης για τους επόμενους μήνες. Ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές και ποιοτικές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «8», αλλά όσο και ως «10», όπου αυτή τη στιγμή θα ήταν και πιο χρήσιμος.

Οι ικανότητες και η ποιότητα που έχει ο Μπελχαντά, τον επαναφέρουν στο «κάδρο» των πρωταθλητών που ίσως «τσεκάρουν» ξανά την περίπτωση του, η οποία μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ